Servicii de securitate și sănătate în muncă în București

Ne mândrim să asigurăm un serviciu consistent, profesionist și, cel mai important, personalizat. Toate serviciile noastre de protecția muncii sunt asigurate de specialiști  calificați. Compania noastră este abilitată ca Serviciu extern de prevenire și protecție de mai bine de 12 ani.

Fiecare afacere are nevoie de acces la servicii competente de sănătate și securitate relevante pentru pericolele cu care se confruntă angajații lor. Asigurarea serviciilor de protecția muncii printr-un serviciu extern abilitat vă va permite să fiți la curent cu reglementările SSM în continuă evoluție și să vă asigurați că afacerea dumneavoastră este pe deplin conformă cu cerințele legale. Mai mult de atât, acest lucru vă poate ajuta să evitați potențiale amenzi și posibile urmăriri penale, permițându-vă în același timp să vă concentrați asupra angajamentelor zilnice de afaceri.

Serviciile de prevenire și protecție includ:

Organizarea sistemului de management al sănătății și securității în muncă, inclusiv:

  • dezvoltarea și implementarea politicii SSM
  • organizarea instruirilor de protecția muncii în toate fazele sale
  • evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
  • elaborarea documentelor SSM ale societății
  • inspecții interne pentru verificarea conformității
  • cercetarea accidentelor de muncă

Câteva dintre beneficiile colaborării cu un serviciu extern de prevenire și protecție

Veți beneficia de sfaturile unor specialiști de sănătate și securitate în muncă în mod constant. Inspecțiile periodice interne se concretizează cu recomandarea măsurilor optime de remediere a deficiențelor constatate.

Veți beneficia de asistență de specialitate cu ocazia controalelor din partea autorităților (Inspectoratul Teritorial de Munca) și în cazul evenimentelor nedorite care trebuie cercetate (accident de muncă, incident periculos).

Riscurile de accidentare și îmbolnăvire profesională din compania dumneavoastră vor fi identificate și evaluate de evaluatori abilitați, care vor întocmi și planul de prevenire și protecție care vă va ajuta să le eliminați și să le gestionați pe cele care nu pot fi eliminate.

Politica, procedurile interne și instrucțiunile de protecția muncii vor fi revizuite cu regularitate.

Un contract de consultanță încheiat cu un serviciu extern de prevenire și protecție înseamnă că consultantul alocat dumneavoastră se poate familiariza cu compania și poate obține o înțelegere mai profundă a riscurilor cu care se confruntă angajații, oferind îndrumări la obiect, pe care vă puteți baza.